loading...

Op zaterdag 18 maart viert rapper SIRKRIS de geboorte van zijn muzikale debuut “Uit De Verf” in HipHop tempel Bitterzoet te Amsterdam.

Samen met zijn 7-koppige band ‘The Next Movement’ neemt hij je deze avond mee op een kleurrijke reis op zoek naar zelfontplooiing, met een knipoog naar zijn verleden in de verfbranche. Verwacht een mix van persoonlijk, kwetsbare en catchy raps, gepresenteerd op een blend van live HipHop & Neo-soul grooves, gemengd met invloeden van Jazz, Bossa en BoomBap.

Als goede vriend, muziekconnaisseur en inspirator van SIRKRIS zal DJ Snef op deze feestelijke avond de plaatjes verzorgen, so don’t be Shai and put on your dancing shoes!

Deuren open 19.30 uur, aanvang 20.15 uur.

voorverkoop: €12,50

Deurverkoop: €15,-

Hoe kom je ECHT uit de verf? Dat is de levensvraag die rapper SIRKRIS met zijn teksten en muziek wilt beantwoorden. Ondanks een ogenschijnlijk succesvol leven als jonge ondernemer in de verfbranche, liep SIRKRIS door een mentale breakdown tegen een muur aan. Hij besloot om het roer om te gooien en te gaan voor zijn droom: een hiphop album maken dat gericht is op zelfontplooiing, met een knipoog naar zijn verleden. Letterlijk en figuurlijk ‘Uit De Verf’!

Zijn missie bracht hem naar het instituut van Abbey Road Studios (bekend van o.a. The Beatles), waar hij door nieuwe vriendschappen en samenwerkingen met talentvolle muzikanten en producers zijn muzikale reis startte en zijn diepste gevoelens en verlangens wist te vertalen in kleuren, klanken en (mede)klinkers.

Op zijn debuut ‘Uit De Verf’ combineert SIRKRIS zijn persoonlijke, maar universeel herkenbare verhalen met een kleurrijk en eigen(tijds) geluid: een mix van Nederlandstalige hiphop, neo-soul, jazz en sampling, die je binnen no-time mee laat grooven!