loading...

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 5 juni. Tickets gekocht voor die datum blijven geldig voor deze nieuwe datum.

###

Paradiso presents: MICH in Bitterzoet

Piet Parra, Sofie Winterson, Bastiaan Bosma, Rimer London en Mick Johan vormen samen studioproject MICH. Bij het uitkomen van hun debuutalbum communiceerden ze enkel nog met een smiley bursting with tears. Die dagen zijn voorbij. Tegenwoordig wordt er geen nee gezegd, maar een streep door ja getrokken. Hoe het ook zij, de formule blijft onveranderd. MICH maakt deprimerende liedjes met vrolijke gitaarmelodieën. Een warme zomer waarin alles sterft. Een gothic in het pretpark. Een heerlijk bandje om je schouders over op te halen. Live bestaat de band uit: Piet Parra, Sofie Winterson, Bastiaan Bosma, Mick Johan, Benny Komala en Barend Brieffies.

Voorprogramma: OWN
OWN bestaat uit Victor Crezée, Vincent van de Waal en Paul du Bois-Reymond. De drie leden lieten binnen hun individuele achtergronden in beeldende kunst, vormgeving en Dj-en al zien dat ze de graag de randen van het onbekende wilden opzoeken. Die mentaliteit sijpelt door in de door hun gemaakte muziek. Deze kun je op momenten bestempelen als naïef of zelfs ongemakkelijk maar ze is ten allen tijde oprecht en compromisloos. Zonder traditionele muzikale achtergronden of formele muzikale scholing zorgt OWN’s benadering voor een zelfverzekerd en onbevangen geluid, welk z’n weerklank lijkt te vinden in de oorspronkelijke mentaliteit van hun thuisstad.

Meer informatie: www.paradi.so/MICH
Alle genoemde tijden onder voorbehoud.