loading...

Zanger en multi-instrumentalist Melle brengt in april alweer zijn 3e EP uit. In ‘When The Night Is Full Of Spies’ laat hij zien dat hij soms verdwaalt in gedachten of zorgen die in zijn hoofd rondspoken, iets wat wel meer mensen kunnen hebben. Gelukkig is er vaak een persoon die je zorgen weer uit je hoofd kan halen en je weer laat kijken naar de mooie dingen in het leven.

Het is niet gek dat deze liedjes in een jaar van isolatie zijn ontstaan, waarin iedereen ineens tijd had om stil te staan en na te denken. Gelukkig schoot Melle als een trein vooruit op het moment dat het land weer open begon te gaan. Met een nieuwe single ‘Run Run’ beleefde hij een groot succes. Het werd veel gedraaid op Veronica en Radio 2, waar het zelfs meerdere weken op 1 stond in de ‘Verrukkelijke 15’ hitlijst.

Met een inleving die bijna niet in een opname te vangen is, brengt Melle zijn liedjes live tot een nieuw niveau en komen ze helemaal tot leven. Verwacht een grote afwisseling aan intimiteit en explosiviteit in de muziek en een grote afwisseling aan instrumenten, die je misschien nog niet zo vaak gezien hebt.