loading...

Dit is Lyna haar eerste headliner show in hartje Amsterdam. Zet je schrap voor prachtige melodieën, haar zelfgeschreven aangrijpende songteksten en haar unieke R&B stem. De support act voor deze avond is zangeres Maya Mae, een ongelooflijk pracht talent uit Amsterdam. Het wordt een funky avond vol met soulful R&B vibes.

 

Deuren 19.30
Aanvang 20.30

 

Lyna, een RnB artieste uit België met een rijke muzikale achtergrond, steelt de aandacht met haar soulful stem en unieke sound. Haar persoonlijke muziek iconen zijn o.a. Brandy, Monica, Whitney Houston en Sade.
In 2018 lanceerde Lyna officieel haar muziekcarrière met de release van haar debuut single “Smoke”. Sindsdien heeft ze tal van muziek uitgebracht in de vorm van singles en albums met bijbehorende video clips.
Op een podium staan en haar publiek entertainen is iets wat ze het liefste doet. Ze maakt een intieme connectie met de crowd en vertelt haar verhaal d.m.v haar zelfgeschreven teksten en harmonieuze songs.
Lyna is een zangeres en artiest in hart en nieren, en alles wat ze doet is met zoveel liefde en passie. Ze blijft evolueren als zangeres en we kijken er naar uit wat de toekomst brengt voor deze superster.