loading...
AFGELAST
Helaas is dit concert afgelast. Voor refunds kunt u contact opnemen met paylogic en/of Paradiso.
NL: Dit is het verplaatste programma van 27 september 2021 en 7 maart 2022. Tickets gekocht voor die data zijn ook geldig voor deze datum.
ENG: This is the postponed event of September 27, 2021 and March 7, 2022. Tickets bought for these dates are also valid for this date.
De jonge Canadese rapper KILLY geeft op dinsdag 1 november een show in Bitterzoet. Het slechts 23-jarige talent met zowel Filipijnse als Barbadaanse roots brak door in 2017 met zijn viral hit ‘Killamonjaro’. De track werd opgepikt door onder andere Drake’s OVO Sound Radio en grote muziekblogs als Pitchfork en Complex. In 2018 en 2019 volgden zijn EP’s ‘KILLSTREAK’ en ‘LIGHT PATH 8’, waarmee hij opnieuw wereldwijd aandacht trok. KILLY staat bekend om zijn bijzondere manier van songschrijven, zijn verslavende flow en onmiskenbare gevoel voor stijl. Hij houdt zelf niet van de labels als ‘soundcloud rap’ of ‘emo rap’, die soms worden gebruikt om zijn muziek te omschrijven. Wel noemt hij rappers als Kanye West, Travis Scott en Joey Badass als zijn inspiratiebronnen. Onlangs bracht hij zijn nieuwe track ‘PYRO’ uit. Binnenkort volgt meer nieuwe muziek.
Meer info & tickets: paradi.so/KILLY
Alle genoemde tijden onder voorbehoud.