loading...

Een showcase met drie spraakmakende, opkomende internationale artiesten: Johnny Utah, Ren en Dodgr. Meer informatie en tickets via paradi.so/Interscope-showcase

Johnny Utah
Johnny Utah is het indiepop-geesteskind van de 23-jarige multi-instrumentalist Jacob Sullenger. Vanuit zijn appartement maakt hij al een aantal jaar aanstekelijke lo-fi slaapkamerpop en daarmee wist hij in korte tijd een behoorlijke fanschare te verzamelen. Na de release van zijn zelfgetitelde EP en een serie singles, kwam in 2019 zijn veelgeprezen nummer ‘Honeypie’ uit; een dansbare single vol funk-riffs en catchy zang van Utah.

ren
De Canadese singer-songwriter ren is pas zeventien jaar oud, maar weet nu al vele luisteraars te overtuigen met haar openhartige liedjes. In een mum van tijd wist ze maar liefst vijf miljoen streams en een platencontract bij Geffen Records binnen te halen, en dat met slechts twee nummers online. Nu is haar derde en meest recente single ‘idc’ uit, dat wordt gedreven door grungy gitaren en haar afwisselend scherpe en rokerige stemgeluid.

Dodgr
De Amerikaanse Alana Chenevert maakt muziek onder haar artiestennaam Dodgr (voorheen The Last Artful, Dodgr). Al sinds 2013 maakt ze een boeiende kruisbestuiving van pop en hiphop, waarin haar rauwe vocalen de hoofdrol spelen. ‘HOT’, een van haar meest recente releases, was onlangs te horen in HBO’s hitserie Euphoria. Sindsdien staat ze nog meer dan voorheen in de spotlights en staat het eigenlijk al vast: we gaan nog heel veel van deze artiest horen.

## GRATIS MET DE INDIESTADPAS 2020 ##
Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via www.indiestad.nl/aanmelden. De Indiestadpas 2020 is te koop via
www.paradisowinkel.nl. Aanmelden voor dit concert kan tot uiterlijk 17 februari 17.00 uur.

Meer informatie en tickets via paradi.so/Interscope-showcase
Alle genoemde tijden zijn onder voorbehoud.