loading...
WE MOGEN WEER! Je knaldrang zal gelest worden en zoet zal het smaken. Want na ruim 1 jaar kun je back naar de Bitter! Wij brengen je een zwoele nacht vol met de hardste Nederlandstalige Hip Hop, R&B hits. Maak je klaar om te bouncen, te twerken, te springen en mee te zingen. We zien je op 23 juli in de Bitterzoet!
—-
Met soepele souplesse sliden we een nieuw feestje in je Bitter. Daar waar de spraakwater je dorstlest en we thunder lekker gaan op sappige dansplaten, samen met jullie; de jeugd van tegenwoordig.
Voorbij zijn de dagen van de geijkte paden, want van Eigen Bodem is der om er een eind aan te maken. Hier vind je de flexte rappers, nergens anders en het werkt vanzelf omdat er een hechte band is.
Ik droomde ff, dat ik droomde ff maar het licht gaat uit vannacht. Kom we brengen het beest naar buiten, voel je een koning in de discotheek maar blijf een hele meneer.
Hier is alles tempo, 220 op de dashboard, dit is die andere trein loco, locomotief!
Passagiers kom naar binnen, ff goed piepen daarna kaartjes knippen, niemand die gaat zitten, zet die waka want het feest is binnen!
Van Eigen Bodem, een avond waar we alleen maar kunnen WINNE. Zin in? JA – JA – JA – JA