loading...

###
Dit is het verplaatste concert van vrijdag 15 februari 2019. De locatie is gewijzigd van Paradiso naar Bitterzoet. Tickets gekocht voor die datum blijven geldig voor deze nieuwe datum en locatie.
###

Steve Mason is een Schotse pop-rock artiest, vooral bekend als de leadzanger en één van de oprichters van ‘The Beta Band’. Ook was hij onderdeel van het elektronische duo ‘Black Affair’ samen met muzikant ‘Jimmy Edgar’. Sinds 20014 focust hij zich ook op zijn solocarrière. Het resultaat daarvan zijn drie soloalbums: ‘Boys Outside’ (2010), ‘Monkey Minds In The Devil’s Time’ (2013) en ‘Meet The Humans’ (2016). In januari volgt de release van zijn vierde soloalbum ‘About The Light’, op het label ‘Double Six’. De meeste van zijn voorgaande albums schreef hij in een studio samen met zijn producer. Voor zijn nieuwe album koos hij een andere aanpak.

Met een duidelijke visie in zijn hoofd, nam Mason contact op met producer Stephen Street. Op zijn aankomende album, wilde hij de energie van een live performance duidelijk terughoren. Met dat in gedachten werkten ze het hele afgelopen jaar, samen met de band, aan een collectie nieuwe nummers. Ze werden live opgenomen tijdens optredens, en de nadruk werd gelegd op op de soulvolle elementen. Het resultaat is een energieke plaat met echt een ander geluid dan we gewend zijn van Mason.

Eerste single van de plaat is ‘Stars Around My Heart’, met bijbehorende video gemaakt door Brother Willis, die eerder samenwerkte met onder andere ‘Parquet Courts’ en King ‘Krule’.