loading...

Hit The Waves

Dit wordt een avond om niet te vergeten!
Tijdens Hit The Waves zullen er maar liefst 3 bands een heerlijke show neerzetten. Deze jonge muzikanten studeren af aan de opleiding muziek artiest van het PACT+. Hier hebben ze zich van beginnende muzikanten met een droom, ontwikkelt tot artiest.
Wij zijn trots om dit met iedereen te kunnen delen en hopen ook jou hier te zien!
We verklappen nog niet in welke volgorde de bands zullen spelen dus, be there at 20.00
De kaartverkoop zal donderdag 14 februari om 17.00 van start gaan.

Moos D. – FLISS
Moos D. is een 18-jarige singer-songwriter uit Amsterdam. Zij maakt en schrijft al vele jaren muziek en heeft daarvoor Angus and Julia Stone als grootste inspiratiebron.
Op het moment is zij actief met de band ‘FLISS’. Dit is een 3-koppige band die al hun nummers zelf schrijft. De muziek van FLISS laat zich het best omschrijven als dromerige Indie Electro Pop met een filmische sfeer.

Op 3 april 2019 geeft FLISS het debuut optreden in de Bitterzoet in Amsterdam. Hierbij valt een meeslepende show te verwachten waarvan de muziek nog dagenlang in je hoofd rondzingt.
Zang/Synthesizer – Mooshe D. Forrer
Gitaar – Tijmen Smit
Drumpad – Léon Zevenhek

 
 

FAZZ JUNK
Fazz Junk is een 5-koppige instrumentale funk/improv band met als centrale basis 2 toetsenisten die samen een dikke funky sound neerzetten. Met invloeden van grote Funkers zoals Herbie Hancock, snarky puppy en Weather report zetten zij een set van covers neer gespeeld met verschillende gast muzikanten.

The Message
The Message bestaat uit acht muzikanten waarvan er zeven zijn die samen muziek studeren in Amsterdam. Gina -de achttien jarige lead-zangeres- is de oprichter van deze band en zij is op jonge leeftijd begonnen met het schrijven van teksten en muziek samen met haar vader die de bassist is. Met hun creativiteit creëeren en combineren ze een mix van R&B, HipHop, Funk en spoken words. Geïnspireerd door Jorja Smith, Mahalia en Jordan Rakei zullen zij op 3 april als debuut een toffe showcase neerzetten in de Bitterzoet.

Voorverkoop 5,00
deurverkoop 7,50