loading...

18 Maart studeren Jeffrey, Henrique, Nik & Michelle af van de PACT Muziek opleiding!! Kom proeven van die BitterKOEK en van wat jong Amsterdam te bieden heeft! Een avond vol met Jazz, Funk & Psychedelische Garage Pop!

BEASTPOCKET
BeastPocket is een band met groove, eigenheid en melodieuze meeslepers! Daarnaast spelen zij ook Funky tributes die voor een bombastische live act zorgen. Dansbaar mogen jullie de muziek noemen, maar de visie van een wereld zonder zorgen en een tripje naar de maan zullen jullie van deze jongens ook ervaren!

OPHELIA
Ophelia bestaat uit vijf muzikanten die zijn samen gekomen om een fusie van Jazz/NeoSoul naar je oren te brengen! De dromerige vibe die ontstaat door gebruik van instrumentale stukken en meerstemmigheid neemt je mee op een reis waar verschillende stijlen met elkaar versmelten, waaronder Samba en Reggae. Beïnvloedt door muzikanten als Prince, Hiatus Kaiyote en Jaco Pastorius. Hoopt Ophelia op eigen wijze jouw kijk op muziek te verbreden!

LOKO
LOKO is een psychedelische garage pop band. Met hun trashy en authentieke sound, grunchy melodielijnen die in je kop blijven hangen, zweverige tussenstuken en droge karakters beloven ze u een avond vol met flapskerdoedels

TICKETS Voorverkoop: € 7,50
TICKETS Deur: € 10,00