loading...
Club Bitterzoet leent zich zowel overdag als s’avond perfect voor bijv. (besloten) feesten, cd-presentaties, evenementen, filmvertoningen, foto-shoots, radio- en televisieopnames, seminars, product presentaties en borrels. Bitterzoet is een bekende en gewaardeerde uitgaansgelegenheid in Amsterdam. Bitterzoet wil het hiaat opvullen in het Amsterdamse uitgaansleven, door een podium te bieden voor nieuwe artiesten en initiatieven waar disciplines en genres er niet toe doen, als het maar muzikaal uitdagend is. De club staat voor diversiteit en kwaliteit. Daarnaast is Bitterzoet gezellig, laagdrempelig, warm en vernieuwend. Bitterzoet is daarnaast zeer gunstig gelegen in het hartje van Amsterdam, op nog geen 5 minuten lopen van het Centraal Station. De locatie wordt omgeven door drie parkeergarages op enkele minuten loop afstand.

Wie gingen u voor?

Nike, NPO, Fairfood, Eyeworks, Sony Music, Protest, Universal, Hardcore Supplies, Coolpolitics, Vereniging van Letterkundigen, DC Shoes, Lemming Film, Uitgeverij Atlas, Uitgeverij Contact,Mediaplanet etc.

Activiteiten

Bitterzoet kan naast de bovengenoemde mogelijkheden ook een actievere rol in uw evenement spelen. Zo kunnen wij in dezelfde ruimte verschillende workshops aanbieden:

 

Cocktail workshop
Uw gasten worden verdeeld in groepen en krijgen een korte theoretische inleiding. Denk hierbij aan drankenkennis, uitleg over de diverse bartools en een korte inleiding over smaakcombinaties. Hierna zullen een aantal klassiekers aan bod komen en er bestaat de mogelijkheid om te “freestylen”.

 

Flairtend workshop
Deze workshop word gegeven door onze flairtender, die onlangs weer 1e is geworden bij de nationale flairtend kampioenschappen. In deze workshop leert u alle fijne kneepjes van het goochelen met flessen en ook nog eens een fatsoenlijke cocktail te maken.

 

DJ workshop
Maak zelf die geniale overgang van de ene plaat naar de andere. Leer scratchen met vinyl. Kortom leer alle skills van een ervaren turntable held.

Catering

Bitterzoet beschikt zelf niet over cateringfaciliteiten, maar heeft ruime ervaring met diverse cateraars. Catering kan in overleg worden geregeld.